Млади фудбалери Орјена на турниру Златибор куп 2023.

Млађе селекције ФК Орјен Зеленика отпутовале су на турнир Златибор куп 2023, који је на програму од сутра до 2. маја. Учестоваће двије екипе 2010. годиште, као и по једна 2012. и 2013. Тренери селекција 2010. Јован Симовић, 2012.-2013. Никола Мрдовиц и Хел  Оливер.

Такмичење је међународног карактера и очекује се учешће преко хиљаду малишана из Србије, Црне Горе, Босне и Херцеговине, Румуније и Северне Македоније. Моћи ће да учествују дјеца од 2009. до 2016. годишта, најављују организатори.

Поред такмичарског дијела на стадиону “Швајцарија”, највећи акценат биће стављен на дружење и упознавање Златибора уз много активности за најмлађе.

Током трајања турнира, учесници ће осим у спорту, моћи да уживају и у бројним другим садржајима, које су организатори припремили за њих. Дио изузетно богатог забавно- едукативног садржаја чине вожња најдужом на свету панорамском Голд Гондолом, посјета Дино Парку и пројекција филмова у Културном центру на Златибору.

Садржаји су потпуно бесплатни за учеснике, а последњи дан турнира је 2. мај када ће се одржати финални сусрети и прогласити побједници.

Организатори турнира су Општина Чајетина, Туристичко-рекреативни комплекс Златибор, Туристичка организација „Златибор“, Спортски центар Чајетина и Спортски савез Чајетина.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here