Расписан тендер за санацију Новосадског купалишта

Јавно предузеће за управљање Морским добром Црне Горе покренуло је поступак јавне набавке за избор понуда за извођење радова, односно извршење хитних мјера за санацију Новосадског купалишта у Игалу. Процијењена вриједност набавке је 66.116 еура, а рок за подношење понуда је 28. април.

Намјера Јавног предузећа је да се врати купалиште у првобитно стање и тиме оствари потпуна безбједност на једном од значајнијих купалишта у општини Херцег Нови, саопштено је из Морског добра.

Специфичност локације купалишта ‚‚Новосадска“ плажа је у томе што је предметној локацији приступ механизације копненим путем онемогућен, тако да једини прилаз локацији је прилаз са морске стране куда би се допремила механизација и како бе се могао транспортовати уситњени материјал који је оштећен усљед дејства таласа, а и допремити сав потребан материјал за санацију локације, наведено је у тендерској документацији.

1 COMMENT

  1. Na slici je vidno da je prethodno betoniranje plaže bilo čisto šarlatanstvo. Imam utisak da će i naredna firma raditi na isti način. Izbetonirati će i izglačati površinu, nešto malo armirati, a ispod toga ostaviti šupljine koje će more za koju godinu ili deceniju ponovo raznijeti u komade.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here