Сјајна журка уз Леонтину и Д-мол заокружила манифестацију „Радост и нада у срцу нашег града“

Васкршња манифестација „Радост и нада у срцу нашег града“, заокружена је данас концертом Леонтине и и Дјечјег хора “Д-мол” пред препуном салом у Дворани Парк. Наступу је претходило дружење аниматора са малишанима у фоајеу Дворане Парк – осликавање лица, игре за дјецу, квизови знања.

Према ријечима Емице Кривокапић, аниматорке из Подгорице, која се овим послом бави 18 година, сваки пут се радо одазову позиву Туристичке организације Херцег Нови.

-Циљ је увијек увеселити дјецу, да буду задовољни и срећни. Важно нам је и да дјецу која можда нису упозната шта Васкрс предстваља, кроз игру, пјесму и квизове, упознамо са васкршњим обичајима, казала је Кривокапић.

Да дружење потраје у амбијенту и нотама која је по укусу најмлађих, али и нешто старијих побринула се умјетница и музички педагог Леонтина.

-У овом дивном дану заиста је велика радост, не само малишана који су се окупили данас овдје, већ и моја лична радост, јер је Херцег Нови град којем се увијек радо враћам, још од оног чувеног наступа на Сунчаним скалама и моје прве побједе давне 1996. године. Срећна сам што сам овдје и што сам имала сјајан наступ са школом пјевања Д-мол, казала је Леонтина.

Како даље наводи, Херцег Нови има музичких таленатa, а они су добрим дијелом заступљени у хору Цвркутићи.

-Мени је драго да у Херцег Новом постоји једна сјајан дјечији хор, са њима често сарађујем, Цвркутићи долазе у Београд на фестивале. Сигурна сам да пјевачких талената у Херцег Новом има заиста пуно, а прилике за пјевање су свуда око нас, треба их само искористити, истакла је Леонтина.

Концерт је почео пјесмом „Ускршње јутро“, затим су се низали хитови „Дјеца су украс свијета“, „Разболе се лисица“, „Дјецу не доносе роде“, „Када моје уши чују музику на струју“, „Чија је оно звијезда“… Уз дјечије и обрађене поп хитове уживали су најмлађи који су се пред крај концерта Леонтини и хору придружили на сцени. Концерт је био употпуњен наступом малих мажоретки Градске музике Херцег Нови.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here