У току санације и реконструкције расвјете у појединим дијеловима града

Радицни у сектору јавне расвјете предузећа Комунално стамбено у претходном период, осим редовних активности, отклонили су поједне кварове у граду, али и мијењали читаве дионице инсталацијa.

Како за РТХН прича руководилац овог сектора, Милош Петровић завршена је реконструкција стубова на потезу од Зеленике до Мељина.

Милош Петровић, сектор јавне расвјете, Комунално стамбено предузеће

– Скинути су стари фењери, који нису радили, a који су били поломљени или искривљени, монтиран је и један нови стуб, који је недостајао, као и нове лед лампе са носачима. Остало је да офарбамо стубове црном бојом, како би комплетирали посао. Са стране Мељина реконструисана су три стуба, са зеленичке осам – информисао је он.

У току су, како наводи, радови у улици Друге далматинске бригаде у Игалу.

– Наставили смо изградњу расвјете у дужини од око 230 метара са седам потцинчаних стубова. Та дионица ће бити освјетљена у наредном периоду, надам се већ идуће седмице – казао је Петровић.

План је да расвјета буде постављена на Савини и код ОШ „Дашо Павичић“.

– У улици Прве бокешке бригаде, у дијелу код некадашње продавнице „Сиђи доље“ планирамо три стуба, како би освјетлили тај дио, који није освјетљен годинама. Надам се да ћемо ускоро завршити и расвјету иза ОШ „Дашо Павичић“, како би тај дио био освјетљен и приступачан дјеци – навео је Петровић.

Подсјећа да је у току и реконструкција расвјете на ривијери, коју финансира ЈП Морско добро, а радови се тренутно изводе у Ђеновићима.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here