Извођач радова на изградњи аутобуског стајалишта на Топлој уведен у посао 

Будуће Аутобуско стајалишта на Топлој

Представници Aгенције за изградњу и развој Херцег Новог  и фирме Брив (Briv Construction) обишли су данас трасу на Топлој на којој ће већ сутра почети први радови на изградњи аутобуског стајалишта са тротоаром до семафора, саопштено је из Службе за информисање Општине Херцег Нови.

Радови на изградњи аутобуског стајалишта подразумијеваће и изградњу степеништа које ће бити конекција према надвожњаку и Дому здравља, али и изградњу тротоара од готово 140 метара, на дионици на којој до сада није било пјешачке комуникације. Једно од најфреквентнијих саобраћајних чворишта у граду ће на овај начин по први пут добити уређено аутобуско стајалиште и тротоар са обје стране магистрале, што ће значајно допринијети побољшању безбједности пјешака и возача, као и растерећењу саобраћаја на магистрали и овој раскрсници.

 Радове ће изводити фирма Брив  која је као најповољнији понуђач изабрана на тендеру. Вриједност ове инвестиције је 151 000 еура. Главни пројекат за аутобуско стајалиште и тротоар до семафора на Топлој урадила је Агенција за изградњу и развој града.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here