Фудбалерима “Игала” шансе, екипи “Берана” бодови

Фото: илустрација

Фубалери “Игала” наставјаљу серију лоших резултата. Херцегновски друголигаш је у 26. колу поражен у гостима од лидера, екипе “Берана” 1:0. Једини погодак је у 79. минуту постигао резервиста Јошко Рендулић, који је неопрезност одбране “Игала” казнио када је одлично набачену лопту из корнера ударцем главом послао у мрежу Данила Раичевића.

До примљеног гола некомплетни састав тренера Петра Гушића био је бољи тим. Имао је пар шанси од којих најзрелије нису искористили Бошко Гузина и Алекса Мараш, да би казна стигла у финишу сусрета.

Овим поразом фудбалери „Игала“ су озбиљно довели у питање опстанак у Другој лиги, јер је директни конкурент “Отрант Олимпик”, који је заостајао 5 поена послије одузимања 7 освојених бодова „Игалу“ због иступања „Никшића“ из лиге, послије овог кола стигао екипу из Херцег Новог. Kопривицу и саиграче у престалих 9 кола очекује незвјесност и велика борба за опстанак.

Остали резултати 26 кола: “Бокељ” – “Подгорица” 2:1, “Отрант Олимпик” – “Грбаљ” 3:0 и “Kом” – “Зета” 2:0, а слободна је била екипа ОФK “Младости”.
Табела: “Беране” 42, “Младост” (ДГ) 36, “Бокељ” 35, “Подгорица” 34, “Kом” 33, “Грбаљ” 30, “Зета” 27, “Игало” и “Отрант Олимпик” по 24 бода.
У 27. колу у сриједу 12. априла играју: “Игало” – “Бокељ”, “Грбаљ” – “Младост” (ДГ), “Зета” – “Отрант Олимпик” и “Подгорица” – “Kом”, а слободна је екипа “Берана”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here