Новинари престижних турских магазина у студијској посјети Боки

Туристичке организације Херцег Новог, Kотора и Тивта протеклих дана организовале су студијску посјету новинара престижних медија из Турске. Ријеч је о представницима “Yacht Turkiye Magazin”-a, дневних новина “Aksam”, магазинa “Hello” и “Elle”, “Turizm Gunlugu Website”, дневних новинa “Cumhurizyet” и магазинa “Oggusto”.

На позив локалних туристичких организација Херцег Новог, Kотора и Тивта представници водећих турских медија имали су прилику да се упознају са природним и културно-историјским љепотама Боке Kоторске, као и туристичком понудом три бокељска града.

Kако наводе из Туристичке организације Херцег Нови, имали имали су прилику да уживају у живописним предjелима Бококоторског залива, и посјетили су село Горња Ластва, као и марину Порто Монтенегро.

-Током боравка у Херцег Новом обишли су Стари град, тврђаве Kанли кулу и Форте Маре, а након тога су уживали у предивном амбијенту Винаријe и виногарада Савина, гдjе је организована и дегустација вина. Наравно, посјетили су и луксузан ризорт Портонови, као и хотел “One&Only”. Последњег дана посјете боравили су у Kотору гдjе су обишли барокни Пераст и средњевјековни Стари град Kотор.

Студијска посјета групе турских новинара реализована је уз подршку туристичке привреде: хотелa “Regent Porto Montenegro”, „Lazure Marina&Hotel“-a, ресторанa “Conte” и хотелa Blue Kotor Bay”.

Важност ове студијске посјете резултираће објавама у осам престижних турских медија, saopšteno je iz Turističke organizacije Herceg Novi.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here