Водовод: Новим сервисима до боље услуге

У циљу модернизације услуга у херцегновском Водоводу почео је са радом Кол центар на број 19966 на који потрашачи могу пријавити кварове.

-Позивом на број 19966 у било које доба дана и ноћи, сваког дана у седмици, остварићете контакт са оператерима којима можете пријавити проблем везано за функционисање водоводне и канализационе мреже и добити техничку подршку. Оператери ће пријављени проблем евидентирати и аутоматски прослиједити служби која је надлежна за пријављени проблем. Корисницима ће бити омогућено праћење статуса поднесене пријаве од њеног пријема до реализације, то јест рјешавања пријављеног проблема. Осим бенефита за кориснике наших услуга увођењем једног броја за пријаву свих техничких проблема увелико ће бити унапријеђена и ефективност и брзина реаговања наших оперативних служби, саопштено је из Водовода.

Са сваком пријавом проблема издаваће се електронски радни налог који ће генерисати све информације везане за конкретну пријаву: врста квара, локација, утрошени материјал, ангажовано људство, ангажоване радне машине и алат, број радних сати и сл.

-Софтвер повезује радне налоге са централним магацином тако да ће се унаприједити евиденција утрошеног материјала и смањити непотребни трошкови. Оваквим умрежавањем свих сектора и радних јединица за једну интервенцију биће потребан један радни налог чиме ће се избјећи бирократија и омогућити бољи увид и оптимизација процеса од пријаве до рјешења квара.

У пробну фазу рада је пуштен и нови сајт који ће ускоро бити доступан за све наше кориснике.

-Жеља нам је да нашим корисницима омогућимо брз и једноставан преглед сајта као и проналажење жељених информација, како на персоналним рачунарима, тако и на таблетима и мобилним телефонима.

Посјетом нашем сајту потрошачи могу поднијети пријаву за добијање рачуна путем е-маила, пријавити стање на водомјеру, поднијети рекламацију на издати рачун, пријавити квар на водоводној и канализационој мрежи, прочитати сервисне информације о планираним радовима и најављеним прекидима у водоснабдијевању, као и најновије вијести из области дјелатности Друштва. За кориснике наших услуга омогућено је и плаћање рачуна за утрошену воду директно преко wеб сајта.

Током следеће седмице нови сајт ће бити у потпуности функционалан.

Надамо се да ће нови сервиси допринијети да наш рад буде транспарентнији а корисници наших услуга задовољнији.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here