Даниловић: Гласањем за Милатовића побиједићемо режимску трулеж

Предсједнички избори – Политички маркетинг

У другом кругу предсједничких избора, бирамо свој пут у будућност. Без икакве уздржаности и додатног објашњавања Уједињена Црна Гора позива своје чланове и присталице да подрже Јакова Милатовића за предсједника Црне Горе.

У мјери која је одговарала Милатовићевом изборном штабу Уједињена ЦГ је између два круга; организационо, активно и искрено, дала своју подршку кандидату ПЕС, јер смо то сматрали својом људском и политичком обавезом.

Милатовић је допринио својом помирљивошћу и више него коректним односом да наша подршка буде јасна и без задршке. Дакле, позивамо људе да процес доведемо до краја, да у недјељу гласањем за Милатовића поразимо остатке режимске трулежи која је разарала нашу земљу у минулих тридесет година.  

Обавезни смо да тај велики изборни дан испратимо до краја, да учествујемо у њему искрено и допринесемо историјској побједи која ће донијети комачну промјену – слободно друштво, мир и међусобно поштовање.

Без обзира на велику и убједљиву предност коју у овом тренутку Милатовић има над Ђукановићем, не смијемо се опустити и заборавити на шта је све спреман Ђукановић у намјери да одбрани своју империју. Ствар није готова до последњег минута трајања гласања, а потом и до последњег пребројаног гласа.

Зато, уз одговорност која краси слободне људе, дужни смо да се посветимо убједљивој побједи коју очекујемо, побједи Јакова Милатовића над Ђукановићем, побједи којом ћемо ставити тачку на три деценије страховладе и тираније, наведено је у саопштењу Горана Даниловића, предсједника Уједињене Црне Горе.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here