Милатовић: У Тивту и Котору вјерују у исправан пут којим идемо

Предсједнички избори – Политички маркетинг

„Грађанке и грађани Тивта и Котора, али и челници општина увјерени су да смо на прагу нове фазе у развоју Црне Горе, оне која укључује економски процват и обједињавање свих потенцијала поднебља које је под будном пажњом туриста из цијелог свијета“, казао је Јаков Милатовић, предсједнички кандидат током боравка у ове двије приморске општине.

Захваљујући се на подршци Комненовићу и листи Народ Побјеђује коју је он предводио на локалним изборима, Владимиру Јокићу и Демократама, ДФ-у, Грађанском покрету УРА, локалним листама у Боки и свима „који су нас заиста онако искрено подржали и са којима ћемо запечатити подршку у другом кругу“ Милатовић је поручио да се предсједничким изборима „заокружује ова велика борба прортив неправде и против сиромаштва“.

„Сасвим је јасно да је дошло вријеме у којем на свим нивоима побјеђују снаге окупљене око идеје о бољој Црној Гори. Оне идеје која почива на интересовању појединца за лични интегритет, слободу, животни стандард и економски прогрес. Приоритети због којих ће Црна Гора бити примјер убразног развоја, мјесецима уназад смањују буку одлазећег предсједника. Рукопис којим је до сада дискредитовао сваки покушај да се спасимо његове диктатуре се више не прима у ослобођеној мисли нашег народа. Успјећемо заједно!”, закључио је Милатовић.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here