Црној Гори додијељена награда за омиљену туристичку дестинацију у Лондону

Црној Гори је додијељена престижна награда Travel Gossip Awards 2023. у категорији “Омиљена скривена дестинација”, од стране туристичких агената из Велике Британије.

Ријеч је о престижном догађају “Travel Celebration“, у оквиру којег су туристички агенти из Велике Британије путем онлајн платформе “Travel Gossip“ гласали за најпожељнију дестинацију.

За ову титулу Црна Гора се такмичила са свјетским дестинацијама као што су: Халкидики (Грчка), Костарика, Британска Колумбија (Канада) и Бекија (Свети Винсент и Гренадини).

“Задовољство нам је што је Црна Гора у овако јакој конкуренцији добила престижну награду, која може допринијети унапријеђењу имиџа и бољем позиционирању дестинације. Имајући у виду да је британско тржиште стратешки важно за Црну Гору, посебно нам је драго што смо награђени од стране туристичких агената са овог тржишта. Током претходне године забиљежено је пет пута више туриста из Велике Британије у односу на 2021. годину, а ова награда нас охрабрује да ће се такви трендови у будућности наставити“, казала је директорица Националне туристичке организације Црне Горе др Ана Трипковић Марковић.

Ова награда доприноси промоцији Црне Горе као туристичке дестинације у Великој Британији, будући да је Травел Госсип специјализована платформа која путем друштвених мрежа, е-маркетинга и road show-а окупила хиљаде туристичких агената и туроператора са овог тржишта.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here