Милатовић: Морамо вратити Никшић на пут успјеха и просперитета

Политички маркетинг – Предсједнички избори 2023

“Дух јунаштва, гениј рада, красили ти дивно лице, сјеверног ми краја стражо – здрав Никшићу – Перјанице! Овом здравицом Оногошту, коју је прије више од 100 година написао краљ Никола означиће побједу нове, а старе Црне Горе! Наше Црне Горе!, казао је Јаков Милатовић, кандидат за предсједника Црне Горе поздрављајући велики број грађанки и грађана на конвенцији у Никшићу. 

– Био је овај град синоним за индустрију, али је у великој мјери подијелио тешку судбину беспутне владавине последњег европског диктатора: умјесто да настави путем развоја, од моћног регионалног центра, који је привлачио становништво са свих страна, постао је град који се суочава са озбиљним социо-економским проблемима и град из којег млади одлазе. А нема јаке Црне Горе без економски јаког Никшића!, рекао је Милатовић.

Истакао је да нису Никшићу фалили ресурси за развој, али је ДПС хоботница урадила све да их девастира и поништи труд сваког поштеног домаћина. Ипак, Никшић је и даље извор бројних потенцијала који ће га препородити, додао је Милатовић. 

– Разумијем вашу подршку новим идејама и развоју и огромну жељу за промјенама које ће свима донијети добро! Као неко ко се залаже да знање и способности владају Црном Гором, снажно ћу промовисати образовање као кључан предослов за развој, а самим тим и Никшић као важан универзитетски центар који се мора додатно оснажити. Никшић опет мора постати град успјеха и синоним просперитета. И зато не дозволите да нас вуку у прошлост, већ нека ваш пут до биралишта у недељу – буде велики корак ка успјеху цијеле Црне Горе”, закључио је Милатовић. 

На конвенцији су осим Милатовића говорили: проф. др Анђела Јакшић Стојановић, чланица Предсједништва ПЕС-а, доц. др Угљеша Урошевић, координатор ПЕС-а у Никшићу, Милош Вулановић у име групе грађана “Не дамо Никшић”, Јелена Недовић у име “Алтернативе”, Миливоје Караџић, потпредсједник Младих Европе, Душан Головић, предсједник Општине Плужине, посланик Момо Копривица, потпредсједник Демократа, Марко Ковачевић, предсједник Општине Никшић, посланик Јанко Милатовић, Радислав Станишић, предсједник ЦК ЈКП Црне Горе и Василије Савовић, предсједник одбора директора ИЦМ-а.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here