Живковић: Ђукановићева побједа у недјељу, биће побједа Црне Горе

Политички маркетинг – Предсједнички избори

Како се изборни дан примиче, тако је све више информација са терена које недвосмислено указују да ће предсједник државе Мило Ђукановић у недјељу остварити нову велику изборну побједу, наводи у саопштењу члан Предсједништва и шеф Клуба посланика ДПС-а, Данијел Живковић.

– Неће то бити само његова и побједа Демократске партије социјалиста и свих наших партнера који су јавно подржали његову кандидатуру – већ ће у питању бити побједа читаве Црне Горе, грађанске и европске, оне која је самосвјесна и која почива на међуконфесионалној слози и сарадњи.

Узалуд противницима све што раде, па и то што на сваки начин покушавају нарушити уставно право црногорским бирачима и нашој дијаспори – никога они неће заплашити, а у недјељу ће добити најбољи и демократски одговор на све покушаје застрашивања, притисака и уцјена.

Црна Гора се никад није дала везати,  а тако ће бити и овог пута – од недјељне побједе креће демократска борба за повратак наше државе на европски колосијек, са којег су је покушали изгурати апостоли и они којима беспоговорно служе – наводи у саопштењу члан Предсједништва и шеф Клуба посланика ДПС-а, Данијел Живковић.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here