Подршка владајућих партија из Херцег Новог Јакову Милатовићу

Предсједнички избори – Политички маркетинг

Представници партија које у локалном парламенту имају већину: Новска листа,  Демократе, Нова српска демократија и ГП УРА, пружили су подршку предсједничком кандидату Покрета Европа сад, Јакову Милатовићу,  у другом кругу избора за предсједника Црне Горе.

Чланство и симпатизере у име НСД да у другом кругу 2. априла дају глас Јакову Милатовићу, позвао је Иван Отовић.

-Пред нама је историјска шанса да након 30 година смијенимо у потпуности режим Мила Ђукановића. Упркос томе што кандидат ДФ-а није ушао у други круг, ми стојимо на располагању и бићемо у потпуности посвећени побједи Јакова Милатовића у другом кругу. Позивам све суграђане да сутра у 19 часова буду на конвенцији Јакова Милатовића која ће бити одржана у Дворани Парк, казао је Отовић.

Други април је дан коначне побједе и стављање коначно тачке на режим који је преко 30 година водио ову државу, казао је Јован Суботић из Новске листе.

– Позвао бих све да ту коначну побједу заједно прославимо изласком на биралишта и заокруживањем броја два, Јакова Милатовића и улазак у једну нову еру црногорске политике. Новска листа је сарадњу са Јаковом Милатовићем најавила прије 50 дана, наставићемо да идемо тим путем. То је  пут модерне, европске Црне Горе коју ће водити млади образовани људи без хипотеке прошлости и мислим да смо на правом путу како овај град, тако и цијела држава, казао је Суботић.

Никола Самарџић је подсјетио да је и Демократска Црна Гора стала иза кандидата за предсједника Покрета Европе сад Јакова Милатовића.

-У име клуба одборника Демократа из Херцег Новог пружам подршку Јакову Милатовићу у другом кругу и позивамо грађане да у што већем броју 2. априла изађу на биралишта и да напокон послије 30 година оборимо Мила Ђукановића са власти, казао је Самарџић.

Подршку Јакову Милатовићу у другом кругу дао је и ГП УРА, потврдио је Никола Радман.

-Као представник ГП Ура и као Новљанин задовољан сам расзвојем ситуације. Апсолутно она политика коју заступа наш покрет и због чега је и основан и због чега и битише на политичкој сцени јесте скидање  режима који смо имали до сада и који је држави и друштву нанио толико зла. Управо из тог разлога подржавамо младог господина Јакова Милатовића јер сматрамо да ће њихова странка утицати на процес који ГП УРА заступа. Позивам све грађане да дамо пуну подршку против отуђеног режима Мила Ђукановића, казао је Радман.  

Подсјећамо, у другом кругу избора за предсједника Црне Горе грађани ће бирати између предсједничких кандидата ДПС и Покрета Европа сад, Мила Ђукановића и Јакова Милатовића, који су у првом кругу имали највећу подршку бирача.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here