Албатрос остао на четвртом мјесту

Одбојкашице Албатроса поражене су у последњем 18. колу Супер лиге од Луке Бар на свом паркету са 3:0, по сетовима (25:23, 25:22, 25:22).

Своју рачуницу за повратак на другу или трећу позицију нису потврдиле синоћ потребном игром. Неизјесно је било у сва три сета, али гошће из Бара су све три дионице успјешно ријешиле у своју корист. Овим поразом Анђела Кукобат и саиграчице су заузеле четврто мјесто и у плеј оф играће са лидером Херцег Нови, док ће визу за финале у међусобном дуелу тражити барске екипе Лука Бар и Галеб.

У тиму Албатроса највише поена освојила је Милица Вулетић 10, а пратиле су је Анђела Кукобат и Марија Батинић са по 8 и Александра Шћекић са 7 поена. Остале поене за Албатрос освојиле су: Јелена Бјеловић 4, Олха Павличук 2, Таша Трајковић и Ана Поповић по 1 поен.

До краја такмичарске сезоне Албатрос има три сусрета са Херцег Новим и тим Бранке Обрадовић ће покушати да изненади лидера супер лиге, који у финале Купа и полуфинале плеј офа првенства Црне Горе улази са улогом фаворита.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here