Милатовић: Пљевља су Ђукановићу рекла збогом, нема више пустошења и вјештачких подјела

Политички маркетинг – Предсједнички избори 2023.

 “Прошетао сам више пута Пљевљима и никада нијесам осјетио никакве тензије нити било какве подјеле. Оне су годинама вјештачки стваране! Kад год им је то одговарало, распламсавали су страх који се ширио и на остале градове. Зато је дошло вријеме да ставимо тачку на лоше праксе и понашање. Доста је било отимања од Пљевљака да би се други богатили”, казао је Јаков Милатовић, кандидат за предсједника Црне Горе. 

“Предуго је ово био град који су користили као изговор за тензије. Скретали су пажњу да би прикрили недјела, да би грађани Пљеваља заборавили како су добро некад живјели и лакше се навикли на то како данас живе”, казао је Милатовић и додао: 

„ Али као будући предсједник, обећавам да се никад нећу користити подлостима, нећу продавати маглу, мазати очи, скретати пажњу, нећу манипулисати, нећу распиривати мржњу зарад сопственог интереса”, казао је Милатовић.

Према његовим ријечима, много људи из Пљеваља је у Покрету Европа сад! и да никад ни у њиховом гласу ни дјеловању није осјетио било какву примјесу анимозитета према било коме, због начина размишљања или одређене припадности. 

“Тако треба да остане! Пљевља су град који показује ширину управо због тога што су људи рођени у граду који умије да његује различитости, да се људи поштују и живе једни са другима, а не једни наспрам других. Зато је дошло вријеме да једном за свагда пошаљемо распириваче тензија у прошлост. Да се окренемо производњи, послу, туризму, да размишљамо како да зарадимо, а не како да се завадимо!”, рекао је Милатовић и поручио: 

“Показали сте у првом кругу што мислите о човјеку који вас је осиромашио, а своје обогатио. Сада је прави тренутак да схватите да је посљедња шанса да у другом кругу пошаљемо јасну поруку, да пошаљемо Ђукановића у прошлост, а да сви заједно кренемо у будућност!”, закључио је Милатовић.

                                                                                                                   Срдачно

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here