Николић: Здравков апостол и Шешељев кандидат, опсједнут је предсједником Ђукановићем

Политички маркетинг – Предсједнички избори 2023

Саоштење за јавност упутио је портпарол и посланик ДПС-а у Скупштини Црне Горе, Милош Николић.  

„Здравков апостол и Шешељев кандидат Јаков Милатовић себи диже цијену самообманом да је нико други до Мило Ђукановић организовао протест против њега на Цетињу, који је он у паничном страху доживио као напад. То је једнако тачно као да тврди да се Ђукановић удружио са Андријом Мандићем како би Јакову дао подршку. Или да је наговорио и све друге из тзв. већине који се заклињу да ће га подржати; да је замолио Марића да доведе Шешеља на своју ТВ који се такође огласио подршком свом кандидату Милатовићу. Комплекс ниже вриједности, осјећај дубоке инфериорности, манија гоњења и параноја Јакова Милатовића, а прије свега његова опсесија Милом Ђукановићем, нешто је чиме би требало да се позабаве стручна лица.

Ипак, неко ко хоће да буде предсједник свих грађана мора да се издигне изнад својих комплекса, које покушава да прикрије хвалисавошћу незрелог пубертетлије.

Гледали смо вечерас Милатовића како се лицемјерно удвара онима које је до јуче вријеђао, како покушава да се улагује људима који живе у дијаспори, а сам је био дио владе које је хтјела да им отме бирачко право. Човјек који иако млад по годинама, духом, неваспитањем и лошим манирима симбол је свега назадног и конзервативног. И на крају, иако вјерујемо да је у озбиљној параноји – ми нијесмо икад водили, нити пред други круг водимо прљаву кампању против њега. Једино што је прљаво је та Милатовићева неутемељена измишљотина. И неваспитање које исијава откад се појавио на политичкој сцени. Милатовић је прототип за ону народну: нико те не може нагрдити као ти сам себе. Или у конкретном случају: као што су те неки већ нагрдили својом подршком“ – наведено је у саопштењу Милоша Николића.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here