Милатовић у Даниловграду: Запечатимо побједу 2. априла

Политички маркетинг – Предсједнички избори 2023

На конвенцији одржаној у Даниловграду, предсједнички кандидат Јаков Милатовић захвалио се свима који су га подржали у првом кругу избора и истакао да ће указано повјерење задржати и оправдати након побједе над Милом Ђукановићем, саопштено је из покрета Европа сад. 

“Било је тешко, било је трња у првом кругу, али што нас не сломи, само нас ојача. Све што бива, томе смо и наредни, јер имамо циљ и вјерујемо у боље дане и вјерујемо у бољу Црну Гору. А бољи дани су пред Даниловградом и цијелом Црном Гором”, истакао је Милатовић. 

“Овдје постоје сви предуслови за развој, а са правим људима какав је предсједник Општине Александар Гргуровић препородиће се овај град! Људи ће добити вјетар у леђа, покренуће се, шириће се и оптимизам и породице и бизниси”, казао је Милатовић.

Милатовић је позвао грађане да и у другом кругу у великом броју изађу на биралишта и одаберу бољу будучност и успјех Црне Горе, а у прошлост пошаљу највечи тег који кочи прогрес Црне Горе. 

“Не смијемо поклекнути, јер улог је велики, и у питању је будућност цијеле Црне Горе. Другог априла стижемо до циља! Запечатимо побједу! УСПЈЕЋЕМО ЗАЈЕДНО!”, закључио је Милатовић. 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here