Јубиларна 10. журка Мото клуба MC “Cruiser” Херцег Нови

Херцегновски мото клуб MC “Cruiser” у суботу (25. март) у Дому културе у Бијелој организује 10. мото журку, која ће бити хуманитарног карактера. Почетак дружења са бајкерима из земље и окружења је у 20:00 сати, а госте ће забављати рок група ”MILF hunters”.

Познати као добри домаћини, ни овога пута неће наплаћивати улаз, али ће поставити донаторске кутије за прикупљање помоћи за лијечење наше младе суграђанке Снежане Радовић, којој је за неопходну трансплантацију бубрега потребно скоро 120 000 еура.

Чланови овог мото клуба у више наврата су организовали, а сваки пут подржали, разне хуманитарне акције у Херцег Новом, и вјерују да ће мотористи још једном доказати своју хуманост и дати допринос да Снежана  отпутује на хитну операцију у Бјелорусији, која би јој пружила прилику за нови живот и дала шансу да се оствари као мајка.

Kлуб постоји 18 година и има преко 30 чланова који су увијек спремни да пруже руку помоћи онима којима је то потребно; осим прикупљања новца за лијечење нашим суграђанима, редовно учествују у акцијама добровољног давалаштва крви, “Мото Дједа Мразеви”, “Торта за осмјех” и другим хуманитарним догађајима.

Мото клуб MC „Cruiser“ традиционално последње суботе у марту организује вечерњу журку, а последњег викенда у августу велики мото скуп. Ове године су већ почели са припремама , јер их од 25. до 27. августа очекује јубиларни 10. Међународни мото скуп, који би по броју посјетилаца и квалитету програма, требало да  премаши досадашње. 

И на јубиларној журци, поред моториста из Црне Горе, очекују госте из региона, а за све који у суботу од 20:00 сати буду у Дому културе у Бијелој добар провод je загарантован. За рок свирку је задужен бенд “MILF hunters” из Улциња, који чине: Лука Ђаконовић (вокал), Назми Хаџибрахими (електрична гитара), Адриатик Лазорја Тики (бас гитара и вокал)и Драгољуб Пурлија (бубњеви),  а улаз је слободан.

Дођите, покажите хуманост и добро се проведите, поручују из Мото клуба MC „Cruiser“, уз захвалност на подршци Мјесној заједници Бијела, која им је уступила простор Дома културе.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here