Богдановић: Милатовића другог априла чека пораз

Политички маркетинг – предсједнички избори 2023

Саопштење за јавност упутио је Александар Богдановић, генерални секретар ДПС Црне Горе:

Уз очекивану гомилу неистина, какве већ дуже саопштава у Црној Гори, помоћник кандидата Европе сад Јаков Милатовић протеклих се дана обратио и аудиторијуму у сусједству, ваљда у намјери да измишљотинама и митовима импресионира једине који су тамо одушевљени њиме – освједоченим екстремима, националистима и руским пионима који од недјеље величају његов изборни резултат. 

О томе да за тридесет година није урађено ништа кредибилно, Милатовић може говорити само дијелу јавности у сусједној држави, оном који је национално обојен и који не може пребољети независност Црне Горе. Јер, шта је онда кредибилно ако није управо та обнова независности, чување мира у Црној Гори у најтежим временима, имплементација грађанског концепта, приступање НАТО-у, довођење државе до статуса лидера у европским интеграцијама – што је урушила управо Влада у којој је био Милатовић.

О Милатовићу и о томе у којој мјери он заиста баштини грађанску политику, можда најбоље говори то што је у апсолутно свим срединама у којима живе мање бројни народи доживио дебакл – а још већи га чека 2. априла. Од тога је једино знаковитије то што Милатовића подржавају све конзервативне структуре у Црној Гори – као и оне најситније проруске странке, које су му већ здушно пружиле подршку.

О његовом знању и успјесима најгоре Владе у историји у којој је био апостол најбоље говори данас катастрофална ситуација са љековима и стањем у здравству, која је директан производ њиховог програма насталог на страној адреси.

Зато, нека Милатовић не заварава јавност, али ни себе – другог априла чека га убједљив пораз, па ће онда имати довољно времена да осмишљава будуће заједничке кораке са остатком конзервативних и деструктивних партнерских политичких структура, наведено је у саопштењу.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here