Милатовић: Дошао је крај Ђукановићевом пустошењу

Политички маркетинг – предсједнички избори 2023

“Уз подршку грађана и политичких партија која је исказана након резултата у првом кругу, донијећу слободу Црној Гори“, наводи у саопштењу Јаков Милатовић, кандидат за предсједника Црне Горе.

– Сви заједно, створићемо нови систем вриједности, наспрам овог накарадног који су деценијама стварали, а чији је највећи симбол Ђукановић. Дошао је крај његовом пустошењу Црне Горе.  

Према његовим ријечима, последица велике подршке коју је остварио у првом кругу избора за предсједника Црне Горе су резултати из претходног периода, добра кампања и послате поруке којим се народ ујединио око идеје о бољој Црној Гори која подразумијева морални и друштвени опоравак. 

– Због погрешне политике оних који су нас уништавали, више од 100 хиљада грађана је напустило Црну Гору. Ти људи не живе у џеповима, и нису резервоари који служе да се маневрише изборима. То су наши грађани које је управо политика Мила Ђукановића отјерала. Што је доста, доста је!”, изјавио је Милатовић.

Како је казао, Црна Гора је била више европска прије Ђукановића, јер је начин на који је он третирао државу трајно успорио њен развој и друштвени напредак што се јасно огледа и кроз стање које је затечено 2020. године. 

– Ипак, постоји велику потенцијал и немамо више ни дана за губљење. Желимо да учинимо ову земљу по мјери свих њених грађана – економски јаку и инфраструктурно повезану, како бисмо покренули убрзани развој и приближили се ономе чему смо заслужили, казао је Милатовић. 

– Мом претходнику и човјеку који се годинама премјешта са функције на функцију људи више не вјерују. После 30 година посвећености личној користи нема кредибилитет да буде предсједник. Свакако, он никада није ни био предсједник свих грађана. Захваљујући борцима против неправде и оних који се никада нису предали под притиском режима бићемо у прилици да сви заједно пронесемо бакљу слободе кроз цијелу Црну Гору. Успјећемо заједно!, закључио је Милатовић.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here