Фудбал: Богдан Рашо „пресудио“ бившем клубу

Фудбалери „Игала“ у 22. колу Друге лиге поражени су данас (субота, 18. март) у гостима од прошлогодишњег прволигаша „Подгорице“ резултатом 1:0.

Гол одлуке је у 32. минуту, савладавши голмана Александра Kулиновића, постигао бивши члан „Игала“ Богдан Рашо, који је у ДГ Арену стигао у зимском прелазном року. Kулиновић је у петом минуту утакмице одбранио пенал Марку Бурзановићу, а у 39. минуту је повриједио раме, па га је замјенио резервни голман Данило Раичевић. У осмом минуту првог полувремена, због другог жутог картона, из игре је искључен нападач “Игала” Алекса Мараш, тако да су фудбалери „Игала“, и поред неколико повољних шанси, остали без бодова.

У бокељском дербију у Kотору „Бокељ“ и „Грбаљ“ играли су нерјешено – 1:1. Повео је „Бокељ“ голом Игора Вукчевића у трећем минуту, а изједначио је резервиста Андреј Голуб у 82. минуту. Остали резултати 22. кола: “Отрант Олимпик” – “Младост” 0:1 и „Kом“ – „Беране“ 0:1, а слободна је била екипа „Зете“.

Табела: “Беране” 35, “Бокељ” и “Подгорица” по 32, “Kом” 30, “Младост” 29, “Грбаљ” 23, “Зета” 21, “Игало” 20 и “Отрант Олимпик” 15 бодова.

У 23. колу 26, марта играју: “Игало” – “Kом”, “Грбаљ” – “Зета”, “Младост” – “Бокељ” и “Беране” – “Отрант Олимпик”, а слободна је „Подгорица“.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here