Мандић: Они који су пљачкали Црну Гору морају да одговарају

Предсједнички избори – Политички маркетинг

Кандидат за предсједника коалиције „За будућност Црне Горе“,  Андрија Мандић, одржао је завршну конвенцију у Подгорици са које је поручио да је неопходно изградити нову Црну Гору. Како је рекао, Црна Гора, која је пружала отпор, која је чувала традицију старе Црне Горе је у коначном побиједила 30. августа.

-На традицији старе Црне Горе ћемо се понашати. Онога који је пао, који је оборен, који је доведен у позицију да не може ништа урадити против нас што ћете и видјети, тај човјек и његова организација, одлазе у прошлост, али у тој организацији постоји много људи који су као ми а гласали су их. Можда су из неког ситног интереса, страха, непостојања храбрости, подржавали ту политику. Ми њих позивамо да будемо браћа. Нећемо да их газимо као што је нас газио ДПС,  рекао је Мандић.

Поручио је  да они који су пљачкали Црну Гору морају да одговарају за недјела.

-За Мила Ђукановића и његову однарођену клику, за оне који су пљачкали Црну Гору, за оне који су шверцовали дрогу, продавали цигаре, опљачкали комшије – морају да се суоче са судовима и одговарају за недјела. Када им независно правосуђе одреди казне и када се ресоцијализују онда се могу вратити, рекао је он и додао да се без правде не може ићи напријед.  

Оцијенио је да послије 30 година Ђукановићевог пљачкања, Црна Гора има шансу 19. марта, када «морају бити најјачи да би 2. априла остварили убједљиви тријумф».  

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here