Ђукановић: Динамизираћемо економски развој и унаприједити квалитет живота грађана 

Предсједнички избори – Политички маркетинг

Ванредни парламентарни избори ће бити 11. јуна и Црна Гора ће у другу половину ове године ући с политички легитимном и одговорном владом, посвећеном реформама и наставку пута Црне Горе ка европском циљу, поручио је предсједнички кандидат ДПС, Мило Ђукановић на завршној конвенцији у Подгорици.

-Зато нам требају двије побједе грађанске и европске Црне Горе. И на предсједничким, и на парламентарним изборима. Да обновимо политичку нормалност Црне Горе. Да коначно утихну глупости о великој и убједљивој побједи 30. августа 2020, која је, тобоже, ослободила како кажу до тада утамничену Црну Гору. Вријеме је да проведри јер су се баш током њиховог ослобађања над Црном Гором надвили тамни облаци реваншизма, мржње, искључивости, незнања, слуганства, плаћене и неплаћене издаје. Да ставимо тачку на компромитацију и урушавање угледа Црне Горе у међународној заједници. На понижење које су нам приредиле двије најгоре владе у дугој историји црногорског трајања, рекао је између осталог Ђукановић.

Поручио је да је пред свима одговорност за будућност наше државе, за нашу и будућност наших породица.

-Сви ми заједно имамо одговор на стање у нашем друштву. А кад говоримо о будућности, она наравно припада младима. Борба за боље сјутра подразумијева продор младих људи у све сфере, у свим областима гдје се доносе важне одлуке. Имамо сјајан примјер успјеха наших младих људи у спорту. Из овако бројчано мале државе као што је Црна Гора наши спортисти освајају европске и свјетске врхове. То су најбољи примјери шта могу млади и способни, уз подршку искусних и такође способних. Вјерујем да нам само такав приступ вођењу политике гарантује право на срећнију будућност. Као што сам сигуран да имамо и снаге и знања и хтјења да градимо такву будућност, ослањајући се на основне вриједности црногорског друштва – антифашизам, међунационални, међуетнички склад и мултикултуралност и друштво социјалне правде. Црна Гора свих – то је наша европска будућност.

Као предсједник Црне Горе учинићу све да се на тим здравим основама обезбиједи просперитет државе и друштва, спајањем различитости с најважнијим циљем – бољим животом сваког грађанина, закључио је Ђукановић.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here