Вуксановић Станковић: Гласајте срцем и из увјерења, дајте снагу чистој Црној Гори

Предсједнички избори – Политички маркетинг

Кандидаткиња за предсједницу ЦГ, Драгиња Вуксановић, упутила је грађанима завршну поруку пред изборе који ће бити одржани 19. марта.

Неизмјерно сам срећна што сам обилазећи Црну Гору у овој кампањи имала прилику да се сусретнем са многима од вас, да вас чујем, да вас саслушам, да сазнам о чему размишљате, да осјетим ваш свакодневневни живот, изазове које живот носи.

Тај непосредни контакт са вама увијек ми је давао додатну снагу да истрајем и да дам сву себе у својој политичкој борби за љепшу, бољу и срећнију нашу једину домовину Црну Гору.

Желим од срца да вам захвалим на подршци коју ми пружате. Знам да ме разумијете када кажем да ми до боље Црне Горе можемо доћи једино ако будемо радили срцем. Знам и да, за разлику од вас, обично, политичари то и не разумију баш најбоље али избори и служе да не изаберемо такве политичаре.

Ви знате да ја све радим из срца, а када радите срцем и када вас води емоција према јединој домовини некад знате и да погријешите. Али најважнија је чиста и добра намјера.

Нико нема ниједан разлог да 19. марта не гласа за кандидата који му је најближи по увјерењима, за којега сматра да ће бити његов најбољи представник. Зато вас позивам да гласате из увјерења а не из страха. Они политичари који желе да буде страх у вама не цијене вас. Ја баш зато што вас цијеним позивам вас да слушате само глас својих увјерења, дубоко свјесна да има и доста оних који се не слажу са неким мојим ставовима.

Подршка мојој кандидатури је најмање подршка мени. То је подршка и давање снаге оној најчистијој Црној Гори, Црној Гори без икаквих калкулација, оној Црној Гори која је у питањима темељног односа према држави увијек остала иста. Црној Гори коју чини ријека слободних људи које не контролише ниједан центар моћи. Црној Гори која је на правој страни историје више од три деценије.

Та Црна Гора мора бити снажна, што снажнија ако хоћемо да одувамо све оне ружне вјетрове које су нам донијели и они стари и ови нови властодршци.

Дајте снагу таквој Црној Гори! Раширите једра таквој Црној Гори!

Не сумњам да ће 19.марта бити тако. Ја вас никада нећу изневјерити јер волим Црну Гору срцем. Срећна нам побједа и нек је вјечна Црна Гора!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here