Алекса Бечић: Други круг ће означити крај владавине једне антинародне власти

Предсједнички избори-Политички марктинг

У спортској дворани Верде у Подгорици, у присуству више хиљада грађана, одржана је завршна побједничка Конвенција предсједничког кандидата Алексе Бечића.

 „Налазимо се на крају првог полувремена у борби за промјене које морамо одлучно довршити. Морамо бити храбри, истрајни и спремни да у недјељу окончамо успјешно ово полувријеме, а онда да кренемо у други круг који ће означити крај ере и крај владавине једне антинародне власти. Зато Ђукановић мене не жели у другом кругу, зато имате међусобно пројектоване покушаје политичког билдовања, али уважени грађани, ово нису парламентатни, на предсједничким изборима се у другом кругу земља дијели не на двије партије, већ на двије личности, зато 19. марта  дајте подршку кандидату и политици која је дугогодишњом достојанственом, помиритељском, чистом и скромном политиком завриједила највећи политички маневар, политици која нема проблем да добије најширу подршку и мањинских народа, али и са различитих страна, дајте повјерење нама јер је то гаранција да 2. априла побјеђујемо са најмање 60% освојених гласова и шаљемо у коначну пензију једног од последњих антидемократских предсједника“, поручио је Бечић.

Подсјетио је да се увијек трудио да се односи коректно и са поштовањем према свим другим кандидатима; чак и у односу на актуелног, одлазећег Предсједника, у односу на кога се трудио да буде одмјерен у мјери у којој је то могуће.

Грађанима се обратио и премијер др Дритан Абазовић који је посебно нагласио да се 30. август није десио случајно, већ да је снажну улогу у тој побједи одиграо управо Алекса Бечић.

Бечић се захвалио Грађанском покрету „УРА“, Групи грађана ,,Нови побјеђује”, Групи грађана „Пленум 083”, Групи грађана „Не дамо Никшић”, Групи грађана „Не дамо Мојковац”, предсједнику Општине Улцињ, Омеру Барјактарију, министрима у Влади Црне Горе и предсједнику Владе Црне Горе на искреној подршсци његовој предсједничкој кандидатури.

Грађанима су се обратили: Ана Новаковић Ђуровић, министарка екологије, просторног планирања и урбанизма, Стеван Катић, предсједник Општине Херцег Нови, Владимир Јокић, предсједник Општине Котор, Владимир Мартиновић, предсједник Општине Колашин, као и представници покрета и група грађана који су пружили подршку предсједничком кандидату Алекси Бечићу, Зоран Лазаревић из „Нови побјеђује”, Горан Палевић из ,,Не дамо Мојковац” и Павле Миљанић из ,,Не дамо Никшић”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here