Бечић: Борићу се за нове побједе, сваку вјеру и нацију као највеће богатство Црне Горе

Предсједнички избори – политички маркетинг

Предсједнички кандидат Алекса Бечић на “ПУТУ ЧАСТИ” обишао је Андријевицу, Плав и Гусиње.

-Част је идеал, онај који се учи од првих корака. Част је у овим крајевима, у вашим борбама, у вашој садашњости и будућности”, истакао је Бечић у Андријевици.

Као што и сами знате, није ни лако ни свеједно говорити о свему ономе шта је било и шта се дешавало на политичкој сцени Црне Горе пуне три деценије. Лако је било побјећи и избјећи све невоље које је народ осјетио на својој кожи али је требало храбрости и мудрости супротсавити се и побиједити упорношћу и истином”, навео је Бечић.

-Онима који се позивају на егал, а јасно је било и нама и њима да једнакост никада није била и постојала међу нама у претходне три деценије, показаћемо да тајкунизација није патриотизам, на који се они бескрупулозно позивају, већ је патриотизам улагање у ову земљу и сваког човјека који у њој живи. Монотони и нединамични трзаји овог режима и даље позивају на подјеле и раздоре.

Е то више неће бити. Биће грађанска, биће поштена и биће часна Црна Гора!”, поручио је Бечић.

Бечић је казао да је разумљиво да разне политике и њихови носиоци имају паничне реакције након серијских пораза на свим изборима у посљедњих 30 мјесеци, али да то неће промијенити реалност и да је “привилегованима” и њиховим непочинствима одсвиран крај, јер народ Црне Горе је увијек трпио све док му се не удари на част и достојанство, ако се то деси наш народ више не прашта.

Није Црна Гора ничија приватна својина. Ни самопрозваног ,,државника” који је деведесетих радио све да јаке државе не буде, ни његовог сина, ни брата. Нити је Црна Гора само туристичка дестинација за оне који је посјећују само онда кад им офшор дестинације досаде. Црна Гора је наша земља, наша кућа на чврстим темељима – темељима части, поштења и дате ријечи. И од тога никад нећемо одступити”, казао је Бечић.

Зато ћу се 19. марта борити за вас, за нове побједе, за сваку вјеру и сваку нацију као највеће богатство Црне Горе, закључио је Бечић.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here