Даниловић: Образовани млади људи су потчињени преварантима и незналицама 

Предсједнички избори – Политички маркетинг

Гостујући на ТВ Будва, у оквиру емисије Избори 2023, која ће бити емитована у уторак увече,  предсједнички кандидат Уједињене ЦГ Горан Даниловић истакао је значај борбе против лажи која три деценије разара Црну Гору. 

Лажна политичка елита, лажни џет-сет  и самим тим лажни понос продуковали су лажни морал на којему се изградило царство варања и лагања. Лажне дипломе су канцер наше заједнице.

„И након ДПС-а продукујемо кадрове „са дипломама“ а без знања које су партијским линијама запосјели најодговорнија мјеста и настављају да довршавају пропадање без и мало гриже савјести код оних који их постављају. Нисмо то обећали и то није Црна Гора која ће се препородити. Кандидовао сам се да бих о томе говорио јавно и да бих, без обзира што се тиме управо замјерам „купљеним и поткупљеним кадровима“, испричао причу о другачијој и поштенијој земљи. Све бих уложио, ако будем изабран за предсједника Црне Горе, да се тај ужас заустави, да вратимо самопоуздање младим људима који су се одрекли дијела уживања у младости стичући знање, да би данас у јавној и службеничкој хијерархији били потчињени преварантима и незналицама. У Црној Гори има мјеста за све, али морамо уредити ствари тако да се знање поштује и вреднује“, закључио је Даниловић.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here