Зима 2023: Сервисне информације

Претежно сунчано. Вјетар слаб до умјерен и промјењив, на крајњем југоистоку током јутра умјерен до појачан сјевероисточни. Највиша дневна температура ваздуха од 9 до 19 степени.

ЦЕДИС
Због планираних радова на мрежи у времену од 8:00 до 15:00 сати без напајања електричном енергијом ће остати насеља Гребен и Ђурићи у Kаменарима.

АУТО МОТО САВЕЗ
Саобраћа се по претежно сувим коловозима. Дуж клисура и усјека могући су наиласци на ситније одроне, а додатана пажња је неопхоподна да дионицама на којима се изводе радови. Савјетује се опрезна вожња, прилагођена временским и условима на путу, уз поштовање правила саобраћаја. Због асфалтирања дионицe пута наспрам Kомандног центра Созина (прије самог Наплатног центра); послије Наплатног центра Созина гледајући из правца Подгорица-Сутоморе, као и на мосту саобраћај ће данас бити регулисан саобраћајном сигнализацијом, а на мосту Ђурмани ће долазити и до повременог наизмјеничног пропуштања возила. У протекла 24 сата на путевима у земљи догодило се 11 саобраћајних незгода у којима су четири особе задобиле лакше повреде.

АВИО САОБРАЋАЈ
Из Подгорице је данас планирано 11 летова, а пет их је за Београд. Први „Аir Montenegro“ реализован је у 7:30, вечерњи је у 18:15, а компаније „Аir Serbia“ су у 8:30, 15:15 и у 20:00 сати. Два лета су за Истанбул, а остали су за Љубљану, Атину, Беч и Лондон. Из Тивта данас само два лета компаније „Аir Serbia“ за Београд; у 8:00 и у 15:20.

ЖЕЉЕЗНИЧKИ САОБРАЋАЈ
Брзи воз из Београда касни сат и 20 минута, и на Жељезничкој станици у Бару га очекују око 8:45. Полазак из Бара за Београд је сваке вечери у 19:00 сати. Локални возови саобраћају редовно, а мјеста има довољно.

АУТОБУСKИ САОБРАЋАЈ
На херцегновску Аутобуску станицу јутрос су први стигли „Оzlem tours“ из Лесковца, „Viena tour“ из Модриче и „Банбус“ из Београда, а очекују „Blue line“ из Новог Сада, „Јадран експрес“ из Београда, па „Ленс“ и „Божур“ из Суботице. У 7:00 сати кренуо је „Оzlem tours“ за Београд, у 8:35 ће „Lalatović travel“ за Сарајево, у 9:30 „Божур“ па у 11:10 „Јадран екпрес“ за Дубровник, а у 12:10 „Југопревоз“ за Требиње.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here