Радуловић: Формирати посебну буџетску јединицу за лијечење дјеце

Предсједнички избори – Политички маркетинг

Предсједнички кандидат Јован Радуловић представио је три циља којима ће тежити уколико буде изабран за предсједника Црне Горе или како их је назвао „три магистрале Јоџи пута“.

-.Прва магистрала је да ћу се као предсједник залагати за посебну буџетску јединицу која ће искључиво бити намијењена грађанима који су обољели од неке болести. До сада сам као инфлуенсер заједно са својим колегама  учествовао у пуно хуманитарних акција и не могу да разумијем државу која нема новца за једно дијете којем се живот спасава преко SMS порука и сл. Сваки радно способни грађанин ће имати за обавезу да од своје зараде 1€ мјесечно одвоји за тај фонд умјесто једне дојч кафе коју попије са оним што га можда очима не може видјет! На тај начин фонд на годишњем нивоу може да буде напуњен цифром од 3-5 милиона еура и нашу дјецу ћемо лијечити како треба, а не као сада што су осмислили ови стручњаци са Оксфорда да нам смање здравствено, а дају мало пара које на љекове трошимо. Друга магистрала је за сва она лица лишена слободе у Управи за извршење кривичних санкција.  Свако је невин док се не докаже да је крив.  Ко је крив треба и мора да одговара за учињено. Али не заборавимо да и они сто су криви имају законом предвиђена права. А та права им се врло мало или никако не дају. Ово се односи на сва лица лишена слободе, а чија су људска права последњих година доста често била угрожена. Као предсједник трудићу се да макар оно што законски припада свакоме учиним што могу у складу са људском и законском нормом. Трећа магистрала Јоџијевог пута су спортисти. Ово је наша земља! Резервне нема. Не могу да вјерујем да има неких који не навијају за своју земљу, да не устају на химну и не најеже се када се завијори најљепша застава на свијету, а то је наша црногорска застава.

Био сам репрезентативац и знам како је то када се бориш за своју земљу. Највећа част и понос!

Желим да кроз моју активност унесем знак једнакости између сваке лопте, стазе, копља, кугле, мреже, појаса и свега сто се бори за нашу Црну Гору, поручио је Радуловић.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here