Трајект „30. август“ саобраћаће од понедељка

Трајект „30. август“ који је јавно предузеће Морско добро купило у Хрватској, саобраћаће од понедељка 13. марта на линији Каменари-Лепетане. Тим поводом из овог предузећа најављена је и конференција за новинаре.

-Одлуком Владе Црне Горе, Јавном предузећу за управљање морским добром омогућено је бављење поморским и приобалним превозом путника, као и превозом путника унутрашњим пловним путевима. С тим у вези, Јавно предузеће је приступило формирању своје сопствене флоте те набавци трајекта који ће у наредном периоду саобраћати на релацији Лепетане – Каменари.

Први од неколико трајеката које ће наше предузеће користити у пословима превоза возила и путника, је трајект „30. август“. Планирано је да трајект са радом почне у понедјељак 13. марта.

На платоу испред трајектног пристаништа у Лептанима, биће организована конференција за новинаре, у оквиру које ће се представници медија и јавност информисати о начину на који ће сам превоз функционисати, плановима и даљим циљевима предузећа у домену ове области, саопштено је из Морског добра.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here