УРА подржала Алексу Бечића, предсједничког кандидата Демократа

Фото: ГП Ура -Алекса Бечић и Дритан Абазовић

Предсједнички избори – Политички маркетинг

Главни одбор ГП УРА на синоћ одржаној сједници подржао је предсједничког кандидата, лидера Демократа Алексу Бечића.

Дритан Абазовић је на данас одржаној заједничкој прес конференцији тим поводом истакао да се тим чином ствара грађанска осовина грађанских партија у Црној Гори.

-Све сујете треба оставити са стране када је у питању национални интерес Црне Горе. Мени је велика част и задовољство што смо подржали Алексу Бечића доказаног борца у борби за бољу Црну Гору. Свом пријатељу Алекси Бечићу желим пуно успјеха 19. марта и 2. априла, јер је извјесно да ће бити другог круга, поручио је Абазовић.

Бечић је рекао да подршку доживљава као искрен гест добро воље зарад јачање грађанских снага у Црној Гори.

-Ово потврђује да имамо најшири подршку грађанских структура. Подршка и гаранција да сигурно улазим у други круг и да побјеђујем 2. априла, поручио је он.

Говорећи о међусобним односима, Бечић је рекао да је седам од осам година, откад су основани Демократе и УРА, обиљежила одлична сарадња и многи коалициони наступи.

-Била је и та спорна година, гдје је било тешких политичких ријечи, великих политичких неспоразума, и политичког дискурса. У Црној Гори не можете наћи, у свим претходним годинама, да није било конфронтације у мишљењу између нека два политичка субјекта, казао је он.

Бечић је рекао да је њихова сарадња сад доказ одговорног односа према будућности грађана.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here