Бечић: Вођен сам идејом побједа

Предсједнички избори – Политички маркетинг

Кандидат за предсједника Црне Горе, Алекса Бечић,  у кампањи “Пут части”, посјетио је Плужине. Упркос лошем времену, дочекао га је велики број грађана који су непосредно хтјели да чују колико је заиста изазовно корачати путем части и истине, али и остати досљедан принципима које он, прво као човјек, па онда као политичар промовише од почетка бављења политиком.

“Политика ме није промијенила, али ми је показала да је пут којим сам још као дијете кренуо, пут истине и части, једини који ћу за живота слиједити. Налазио се на челу највишег законодавног дома или у опозиционим клупама, вођен сам идејом побједа. И тај ме је пут довео овдје, испред вас. Да вам се свима захвалим на томе што сте остали уједињени и снажни упркос неправдама и показали како се воли своја земља. Црногорски народ је увијек баштинио слободарске и традиционалне вриједности, а ви сте нам показали како се те вриједности чувају и како се за њих бори”, рекао је Бечић.

Говорећи о будућности, рекао је да у борби треба истрајати и окончати блокаду која нас је задесила. “Блокаду институција, уједињења, напретка и бољитка. У вама видим снагу и енергију потребну да доведемо посао до краја и ријешимо проблеме које имамо. Ми 19. марта пишемо историју и потврђујемо глас народа од 30. августа 2020. године. Ми 19. марта улазимо у еру у којој ће црногорска прича части, поштења и традиције добити епилог какав одавно заслужује”, истакао је Бечић.

“Да заједно обезбиједимо боље услове за живот и рад у вашој општини. Оживјећемо пивски крај, а негативан природни прираштај ће постати прошлост. Млади неће одлазити са својих вјековних огњишта”, увјерен је Бечић.

“Драги пријатељи, вјерујем у ове вриједности, у Црну Гору наш народ. Вјерујем у наше принципе. Када ме изаберете уградићу их у све одлуке. И ми овакви, овјечани истином и чашћу нисмо по мјери оних од којих се Црна Гора 34 година бранила. Само је један човјек одједном постао „патриота“ и то након што је за 34 године владавине уништио привреду, распродао имовину, задужио земљу, а народ оставио без достојанства и пристојног живота. Његови кадрови су се нашли на оптуженичкој клупи као шефови организованих криминалних група, његови кадрови су тренутно на челу шумарске, путарске, хидро, коцкарске, шверцерске мафије, и он такав тражи додатних 5 година не за себе, поштовани грађани, не за вас, не за вашу дјецу, не за нашу Црну Гору, него за своју мафију, нагласио је Бечић током посјете Плужинама.

“И зато ћемо побиједити. За нас, наше претке и потомке, а не за црногорску мафију, него за нашу Црну Гору!“, закључио је Бечић у обраћању.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here