Милатовић: Дошло је вријеме да једнако уважавамо сваки дио Црне Горе

Предсједнички избори- Политички маркетинг

Предсједнички кандидат Покрета Европа сад! Јаков Милатовић је на трибини одржаној у Зети поручио да је Дошло вријеме да преузму кормило, да воде земљу у мирне воде, да грађани раде и да живе достојанствено од свог поштеног рада.

-Зета је злоупотријебљена и свима је добро познато да вам општину нису дали, ви сте је заслужили. Али не кад је ДПС-у било у интересу због изборног инжењеринга и резултатских манипулација. Заслужили сте да вас се сјете много раније”, поручио је Милатовић.

Како је навео, грађани могу бити оптимистични јер је дошло вријеме за нове људе који ће препородити Зету, али и цијелу Црну Гору. 

-Сигуран сам да ћемо 19. марта успјети, сви заједно!”, закључио је Милатовић. 

Потпредсједница Покрета проф. др Оливера Ињац поручила је да Покрет Европа сад! има правог кандидата, поштеног, некорумпираног човјека који је истински патриота. Зато на овим изборима гласајте за праведну и европску Црну Гору тако што ћете гласати за Јакова Милатовића, казала је Ињац. 

 На скупу је говорила и чланица предсједништва Покрета, проф. др Анђела Јакшић Стојановић, и позвала све У слободној Зети да подрже најбољег предсједничког кандидата којег Црна Гора има, а то је Јаков Милатовић”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here