Одборник Зоран Лазаревић подржао Алексу Бечића

Предсједнички избори – Политички маркетинг

Одборник у Скупштини Општине Херцег Нови, Зоран Лазаревић, дао је недвосмислену подршку предсједничком кандидату Алекси Бечићу за предсједничке изборе који ће бити одржани 19. марта.

“Алекса Бечић је слободан човјек. Зато ће Алекса Бечић несумњиво побиједити у другом кругу избора. Зато што је у питању вансеријски кредибилна личност која има упориште у најширем бирачком тијелу – свих вјера, нација и политичко-идеолошке профилације.” – казао је Лазаревић.

Истичући чињеницу да се Бечић доказао као државник од интегритета обављајући функцију предсједника Скупштине Црне Горе, поручио је да је Алекса Бечић истински кандидат ,,који је читав свој политички живот посветио борби против криминалног и корумпираног режима”.

-Алекса Бечић персонификује Црну Гору као етичку заједницу, државу у којој ‘’царује’’ владавина права, у којој ће огромни људски ресурс и таленат бити преображен у квалитет и у којој ће се живот у Црној Гори упоређивати с њеном љепотом”, додао  је Лазаревић.

Он је позвао грађанке и грађане Новог и цијеле Црне Горе као и све оне који дијеле идеал слободе, да 19. марта направе избор који је толико једноставан, чист и частан и свој глас дају Алекси Бечићу.

По његовим ријечима, привилегија Алексе Бечића је та што му сви вјерујемо и што ће му управо повјерење грађана Црне Горе, онога дана кад постане предсједник, постати највећа обавеза.

-Али, и треба, јер за испуњење те обавезе, заложио је највише. Заложио је част“, закључио је Лазаревић.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here