Саопштење предсједничког кандидата Јована Радуловића

Јован Јоџир Радуловић - приватна архива

Предсједнички избори – Политички маркетинг

Поводом навода да је фалсификовао потписе подршке бирача неопходних за предају кандидатуре, саопштењем се огласио предсједнички кандидат Јован Радуловић.

-Користим прилику да вас извијестим да сва хајка која се дигла против мене само је производ свих оних ретроградних политика прошлости који никако не могу да се помире да је један аутсајдер  помрсио конце многима. Сви они који су најавили тужбе, а налазе се на листама Јакова Милатовића, мене  и других кандидата су само освједочени људи који су у прослости 2018. године исто ово радили за рад интереса неких других партија. Је ли могуће да су се моји противкандидати препали толико једног Јоџира. Дакле, моје мишљење је да све што радим, радим транспарентно са собом, са својим рекламама, смијехом, хумором и својом породицом. Тако сам и скупљао потписе. Свима вама још једна велика захвалност који сте ми дали потписе и путем друштвених мрежа слали податке. Да ли има злоупотреба ја то не знам, нисам неко ко се може бавити тиме. Папири потписа подршке су се такође налазили у сваком граду, касније су ми се достављали,  тако да не знам ко се потписивао или да сумњам да је неко из политичких партија то урадио, како би ме елиминисао. Ја сигурно нисам ишао по кућама и крао личне карте. Како није испливао ни један потпис господина Даниловића а знамо из каквих база је прикупљао потписе, него ето забога један Јоџир смета на 10-так изолованих случаја. Кад сам сакупљао потписе хајка је била о начину прикупљања и позивања на друштвеним мрежама, па су се из Агенције за заштиту личних података огласили и казали да уколико неко шаље самовољно податке није злоупотреба. Сад кад сам се кандидовао сам фалсификатор потписа подршке. Очиглено је да је Јоџи помрсио конце многима ,и онима који не воле своју земљу и државу. Овај мали је воли и ићи ће до побједе, наведено је у саопштењу Јована Радуловића, кандидата за предсједника Црне Горе.

1 COMMENT

  1. Nemam pojma ko je ovaj ali na aplikaciji piše da mu je pet osoba iz moje porodice potpisalo kandidaturu što je laž, obmana i krivično djelo falsifikovanja potpisa.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here