Предсједнички караван кампање „Пут части“, на челу са кандидатом Алексом Бечићем, посјетио је Пријестоницу Цетиње.

Предсједнички избори – Политички маркетинг

„Јуначко Цетиње увијек је било колијевка слободе Црне Горе. Са ове земље кренули су највећи црногорски хероји у одбрану слободе наше домовине и управо то и ми радимо. Цетиње је град који је неоправдано запуштен, а посједује огромна природна, културна и историјска богатства која морамо да сачувамо.

Цетиње је црногорско, али и свјетско. Брига о државном идентитету биће један од приоритета у предстојећем мандату. Наш задатак је врло јасан, створићемо конкретне пројекте који ће бити програмски и стратешки утемељени у стварању функционалних институција које ће радити у интересу народа. Идентитет наше земље потребно је афирмисати у процесу европских интеграција, али исто тако потребно је Цетиње пробудити из вишегодишњег ‘дремежа'“, истакао је Бечић.

Предсједнички караван дочекан је онако како то и приличи Цетињанима, домаћински.

„За мене, част је одбрана од неправде. Частан човјек никада неће бити неправедан, зато што би наношењем неправде другима ту част изгубио. Борба за част је борба за правду. Када помажемо онима који су у невољи, тада смо часни. Када бринемо о онима који су страдали од погрешне економске политике, онда смо часни. Част мора бити наше име, част мора бити наша будућност”, навео је Бечић

Предсједнички караван „ПУТ ЧАСТИ“, након Цетиња наставља обилазак црногорских општина чији је циљ да приближи побједничку идеју сваком грађанину наше земље.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here