Бечић: Ови избори имају већи значај за развој државе него претходни

Предсједнички избори-политички маркетинг

Предсједнички кандидат Алекса Бечић наставио је кампању „Пут части“ чији циљ је приближити побједничку идеју сваком грађанину наше државе од Улциња до Пљеваља.

Грађани Шавника су срдачно дочекали Алексу Бечића и поручили му да је идеја побједе традиционалних вриједности и више него добродошла у њиховој општини.

У непосредном разговору са грађанима Шавника Бечић је истакао:

„Данас сам кренуо у посјету сваком педљу наше домовине и међу првим општинама имао сам осјећај одговорности да посјетим управо Шавник.

Ови избори имају већи значај за даљи пут и развој Црне Горе, много више од свих претходних.

Увјерен сам да су погрешне вриједности које су нам наметали, а мислим на тридесетогодишње вођење сопственим интересима и јефтинини национализам економски и морално опустошили Шавник и Црну Гору. Док су трајале вриједности части и поштења, шавничка села су била пуна, чим су на чело државе дошли они који су те вриједности газили, наши млади су кренули трбухом за крухом свугдје по свијету, далеко од свог Шавника и своје Црне Горе.

Зато се као друштво морамо враћати вриједностима које су нас стварале и којима смо се борили против многих изазова које је наша историја износила пред нас.

Срећа је што се за боље путеве коначно одлучујемо оловкама, на миран и достојанствен начин како приличи Шавнику и Црној Гори. Моја обавеза је да ваше повјерење оправдам на начин што ћу част вратити у сваку институцију, у политику и државу у цјелини коју ћу водити на начин што ми се неће служити, већ ћу као предсједник бити слуга грађана који су ме изабрали и слуга државе која ми је једини газда.

Шавничани су увијек били на страни правде, истине и части! Зато сам данас овдје да побједа не буде моја, већ да побиједимо сви заједно!

Нека нови пут грађанске и европске Црне Горе учврсти нашу слогу, да у слози будемо снажнији од планине Војник, а процес модернизације, на темељима традиционалних вриједности, бржи од вода Буковице и Бијеле“, истакао је Бечић!

Након посјете Шавнику, предсједнички кандидат Алекса Бечић наставља “ПУТ ЧАСТИ“ у мисији да непосредно пренесе идеју тријумфа вриједности на којима смо створени, опстајали и на којима ћемо градити љепшу заједничку будућност. А ако реакције буду као ове данашње у Шавнику и Даниловграду, јасно је да грађани ових дана у својим градовима дочекују свог будућег предсједника, наводи се у саопштењу Изборног штаба Алексе Бечића.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here