Милатовић: Успјећемо да се изборимо за достојанство и богату земљу свих нас

Предсједнички избори – Политички маркетинг

Након успјешног рада на кључним реформама у области економије и финансија, које су свим грађанима повећале животни стандард, дошао је тренутак да заједнички наставимо борбу за бољу и богатију Црну Гору, за развијени сјевер, поручио је предсједнички кандидат Јаков Милатовић на трибини одржаној у Андријевици. 

-Само заједно можемо успјети да се изборимо за људско достојанство, помирење, владавину права и снажну, богату и уједињену земљу свих нас. Резултати које смо остварили за кратко вријеме најбоље говоре о томе какав пут желимо за Црну Гору, казао је Милатовић.  

Није му јасно, како је рекао, како они који су 30 година обећавали шарене лаже, сада имају образа да се појаве и да причају исту причу коју су деценијама продавали, док су пљачкали ресурсе свих нас. 

Он је поручио да је одлучио да се кандидује за предсједника Црне Горе потпуно свјестан одговорности коју та улога носи.

-Држави и друштву је неопходно да изабере искреног и способног предсједника – који ће водити рачуна о свим грађанима! У протеклих тридесет година дијелили су нас по националном и политичком опредјељењу и социјалном стању. Умјесто да су нам обезбиједили услове за заједнички живот и рад, ми смо били изложени продубљивању разлика и подизању тензија. Зато и не чуди што су на десетине хиљада наших најближих купили једносмјерну карту, напустили Црну Гору у потрази за бољом будућношћу. Знам да нису Црну Гору напустили јер не не воле, већ зато што су морали.

Истакао је да је крајње вријеме да зауставимо одлив наших људи. 

-Црна Гора може и мора да буде најбоља дестинација за стране инвестиције, које ће отворити нова радна мјеста, поготово на сјеверу, да поново имате фабрике у којима ћете сви моћи да радите. Посљедњи је час да се Црна Гора посвети снажном економском опоравку и даљем јачању животног стандарда.

Милатовић је навео да ће сва своја знања и контакте искористити да привуче што више инвеститора и у овај крај. 

-Већ сам показао и доказао да не одустајем. Нека ова година буде упамћена по великој промјени, по томе да је Црна Гора закорачила у стабилност и просперитет и да је коначно рекла збогом потрошеним политикама и политичарима. На нама је да градимо сложније друштво и да убрзано развијамо Црну Гору. Успјећемо заједно, поручио је Милатовић. 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here