Бечић: Част, поштење и храброст кључне особине државника

Предсједнички избори – Политички маркетинг

Народ у Црној Гори има дуго и богато историјско насљеђе, које нам даје право да будемо поносни на наш карактер и наш интегритет. Имамо вјеру која нас храни, која нам даје наду и која нас чини бољим људима. Имамо интегритет којег нећемо издати, јер то би значило издати самог себе и издати нашу земљу,  саопштио је између осталог кандидат за предсједника Алекса Бечић на конвенцији у Пљевљима.

,-Ја никада и никог нијесам издао, зато ми је част бити кандидат за предсједника Црне Горе, и желим вам обећати да ћу се свим снагама трудити да будем достојан предсједник Црне Горе. Народни предсједник, јер ви на овим изборима бирате једног да би тај један представљао све вас.

Не бирајте оног предсједника који је учеснике најдостојанственијих литија у новијој историји називао лудачким покретом, који је тврдио да нашу земљу у иностранству не могу представљати људи који су другачије од њега гласали на референдуму, не оног предсједника који је у данима великих вјерских тензија у нашем друштву тензије подгријавао говорећи да се Црна Гора никада кроз историју није бранила у Парламенту, већ оружјем из шуме, подсјетио је Бечић.

Додао је да нама треба предсједник који спаја и мири Црну Гору. Предсједник ком ће се у исто вријеме захвалити Митрополит црногорско-приморски на огромном доприносу усвајању праведног Закона о слободи вјероисповијести и Реис Исламске заједнице на враћању џамије у Пљевљима истичући да му је то најљепша Бајрамска честитка.    

Закључио је са поруком, да морамо да имамо заједнички циљ да живимо у сигурном и просперитетном друштву у ком се вјере поштују, а људи спајају.

-Свјесни смо да су тешка времена иза нас, али и да се налазимо на раскрсници између старог и новог, између прошлости и будућности. На нама је да изаберемо пут којим ћемо кренути и да га храбро и чврсто слиједимо, јер само тако можемо изградити поштену и бољу Црну Гору, рекао је Бечић.

Сматра да су част, поштење и храброст особине кључне за једног државника, јер само оне могу осигурати да се сваки дан ради у најбољем интересу народа Црне Горе.

-Знам да је пред нама много посла, али сам спреман да га заједно с вама обавим. Ваша подршка би ми много значила на овом путу, јер заједно можемо изградити  часну и јаку Црну Гору.  Будите сигурни да ћу се трудити да вас не разочарам, и да ћу бити ваш глас гдје год будем с поносом представљао нашу Црну Гору. Части ми, закључио је на конвенцији Бечић.  

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here