Изложба домаће радиности у Националном парку Дурмитор

Изложба домаће радиности у Националном парку Дурмитор биће одржана 8. марта.

-Позивамо заинтересоване да  предмете ручне израде од природних материјала (дрво, камен), као и вунених, везених, тканих и хекланих радова представе на традиционалној поставци. Изложба има за циљ очување традиције и културе дурмиторског подручја, као и подстицање и његовање сарадње са произвођачима локалних заједница. Осим што је такмичарског и продајног карактера, изложба ће омогућити локалним произвођачима да почевши од 8. до 20. марта представе своје радове. Сви производи биће изложени у Центру за посјетиоце у Управној згради, а посебно формирана комисија изабраће и наградити најбоље и најљепше. Дио сувенира биће откупљен за сувенирницу у НП Дурмитор.

Експонати се предају у управи НП Дурмитор, у периоду од 28. фебруара до 6. марта у термину од 09 до 13 часова. Експонати се примају уз реверс и цијену коју одреди власник.

За све додатне информације можете контактирати наше запослене ( 069890444, 069537079).  ЈПНПЦГ ће све информације о најзначајнијим актуелностима везаним за изложбу информисати путем медија, сајта www.nparkovi.me и друштвених мрежа, саопштено је из Националног парка Дурмитор.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here