Зима 2023: Сервисне информације

Промјењиво до потпуно облачно, током пријеподнева у јужним предјелима понедје киша и грмљавина, а у поподневним сатима и током ноћи падавине ће се проширити на цијелу земљу. Вјетар слаб до умјерен источних смјерова, током јутра или пријеподнева на југу умјерен до појачан сјевероисточни. Највиша дневна температура ваздуха од 5 до 18 степени.

ЦЕДИС
Због планираних радова на мрежи у сриједу у времену од 8:00 до 15 сати без напајања електричном енергијом ће остати насеља: Пријевор, Беци, Шћепошевићи и Лучићи у Суторини.

АУТО МОТО САВЕЗ
Саобраћај се овог јутра одвија несметано углавном на цијелој путној мрежи. На сјеверу су забиљежене слабије снијежне падавине, а учестали су и ситнији одрони. Савјетује се максимално опрезна вожња, прилагођена временским и саобраћајним условима. У протекла 24 сата на путевима у земљи догодило се 15 саобраћајних незгода, у којима су двије особе задобиле лаке повреде.

ОБУСТАВА САОБРАЋАЈА
Због изградње канализационе мреже на локалном приобалном путу у насељу Зеленика, у улици Жупа Драчевица до 14. марта забрањен је саобраћај за сва возила на потезу од зграде “Старо кино” до раскрснице код зграде Дома пензионера.

АВИО САОБРАЋАЈ
Из Подгорице је данас планирано 15 летова, а пет их је за Београд. Први „Аir Montenegro“ реализован је у 7:30, вечерњи је у 18:15, а компаније „Аir Serbia“ су у 8:30, 15:15 и у 19:00 сати. Два лета су за Истанбул, а остали су за Берлин, Љубљану, Меминген, Беч, Мареслону, Милано, Атину и Лондон. Из Тивта данас четири лета, а три су за Београд; „Аir Serbia“ у 11:50 и у 15:05, а „Аir Montenegro“ у 16:00 сати. Црногорска авио компанија лети и за Истанбул у 10:55.

ЖЕЉЕЗНИЧKИ САОБРАЋАЈ
Брзи воз из Београда касни два сата, и на Жељезничкој станици у Бару га очекују око 9:20. Полазак из Бара за Београд је сваке вечери у 19:00 сати. Локални возови саобраћају редовно, а мјеста има довољно.

АУТОБУСKИ САОБРАЋАЈ
На херцегновску Аутобуску станицу јутрос су први стигли „Оzlem tours“ из Лесковца и „Банбус“ из Београда, а очекују „Ленс“ и „Blue line“ из Новог Сада, „Јадран експрес“ из Суботице, па „Ласту“ из Београда. У 7:00 сати кренуо је „Оzlem tours“ за Београд, у 8:35 ће „Lalatović travel“ за Сарајево, у 9:30 „Божур“ па у 11:10 „Јадран екпрес“ за Дубровник, а у 12:10 „Југопревоз“ за Требиње.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here