Зима 2023: Сервисне информације

Претежно облачно са кишом, пљусковима, понегдје и грмљавином. Пријеподне или средином дана, у вишим планинским предјелима на сјеверу, киша ће прећи у сусњежицу и снијег. Мјестимично се очекују умјерене до обилне количине падавина. Вјетар умјерен до јак, понегдје на ударе и веома јак, јужних смјерова, крајем дана у слабљењу. Највиша дневна температура ваздуха од 5 до 16 степени.

Струја

Из ЦЕДИСА најављују да ће сутра (27. фебруар) због радова на мрежи без струје бити, од 8 до 15 сати, Ђурићи и Бјелске Крушевице, а од 8 до 13 сати Лучићи, Шћепошевићи и Пријевор.

Аутобуска станица

Аутобуски саобраћај одвија се по реду вожње. Ни овог јутра нема кашњења, а поласци су тачно на вријеме. Мјеста има у свим правцима.

Више информација могуће је добити позивом на бројеве телефона 031 321 225 и 069 017 100 (Viber, WhatsApp), или путем портала  www.autobuskahercegnovi.com.

Аеродроми Црне Горе

Лет ка Истанбулу и три ка Београду, такав је план летјења за данас из Тивта. За сада вјетар не омета авио саобраћаја. Из Подгорице данас пет летова ка Београду, три ка Истанбулу, по један ка Бриселу, Манчестеру, Лондону, Барселони, Кракову, Бечу, Мемингену.

АМСЦГ

Нестабилне временске прилике и киша која пада у већем дијелу земље условила је да се саобраћа по мокрим и клизавим коловозима. На појединим дионицама упозоравамо на повремено јак вјетар а скрећемо пажњу и на учестале ситније одроне. Савјетујемо максимално опрезну вожњу прилагођну временским и саобраћајним условима.

На трајектној линији Каменари-Лепетане саобраћа један трајект, од 6:00 до 22:00 сата. Аутобуси и теретна возила се преусмјеравају на пут заливом. Тунел Врмац је отворен за саобраћај.

У протекла 24 сата на путевима у земљи догодило се 14 саобраћајних незгода у којима је једна особа задобила теже а пет лакше повреде.

За тренутно стање на путевима позовите 19807.

Возите полако и пажљиво, срећан пут!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here