Регионална лига: Нови Београд успјешнији од Јадрана

Фото: ПВК Јадран

Утакмицама првог кола вечерас у Дубровнику и Сплиту стартовао је последњи четврти турнир Регионалне ватерполо лиге. У Дубровнику  херцегновски Јадран поражен је  од лидера, екипе Нови Београд 10:13 (1:4, 2:3, 5:2, 2:4). Била је то утакмица са пуно осцилација једне и дуге екипе. Београђани су стартовали одлично. У трећем дијелу игре Јадран је преокренуо  игру и „топио“ предност фаворита па је успио да изједначи резултат на 8:8 да  би Душко Пијетловић у финишу четвртине довео екипу на гол предности. Међутим, искусна екипа Новог Београда није дозволила да се угози побједа па је коначан резултат износио 10:13.

Јадран је доживио пети пораз и са двије побједе и два ремија сакупио је 8 бодова и сутра и у суботу са екипом Младости (Загреб) и Шапцем играће растерћено.

Најефикаснији у екипи Јадрана био је Данило Радовић са три, по два гола постигли су Ђуро Радовић и Џејк Мускет, а по један Лазар Вукићевић, Матеј Чарај и Василије Радовић.

Вечерас у Дубровнику Ђуро Радовић вратио се после  24 мјесеца од суспензије од стране ФИНЕ и до краја ове сезоне носиће дрес Јадрана а затим се поново  враћа у Олимпијакос.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here