Зима 2023: Сервисне информације

Промјенљиво облачно са сунчаним интервалима, а крајем дана или током ноћи понегдје слаба киша. Вјетар јужних смјерова, крајем дана у појачању. Највиша дневна температура ваздуха од 7 до 16 степени.

И сутра облачно, повремено са слабом до умјереном кишом. Вјетар умјерен до јак јужни и југоисточни. Јутарња температура ваздуха од 2 до 12, највиша дневна од 6 до 17 степени.

Струја

Због радова на електроенергетској мрежи, без струје ће данас бити, од 8:00 до 15:00 сати, Ђурићи и Бијелска вала

Од 7:30 до 18:00 сати, струју неће имати подручје око цркве у Мојдежу и Кулиновићи.

Аутобуска станица

Аутобуски саобраћај одвија се по реду вожње. Ни овог јутра нема кашњења, а поласци су тачно на вријеме. Мјеста има у свим правцима.

Више информација могуће је добити позивом на бројеве телефона 031 321 225 и 069 017 100 (Viber, WhatsApp), или путем портала  www.autobuskahercegnovi.com.

Аеродроми Црне Горе

Три лета ка Београду за данас су планирана са тиватског аеродрома – у 8:00, 10:25 и 15:20. Планом летјења из Подгорице предвиђено је пет летова ка главном граду Србије, први је већ реализован у 7:30. Током дана слиједе и летови ка Кракову, Истанбулу, Бриселу, Љубљани, Бечу.

АМСЦГ

Саобраћај се обавља по претежно сувим коловозима. Видљивост је углавном добра. У сјеверним и вишим планинским предјелима могућа је поледица, а дуж клисура и усјека наиласци на ситније одроне.

На трајектној линији Каменари-Лепетане саобраћа један трајект, од 6:00 до 22:00 сата. Аутобуси и теретна возила се преусмјеравају на пут заливом. Тунел Врмац је отворен за саобраћај.

Интензитет саобраћаја је умјерен на путевима ван градских средина.

У протекла 24 сата догодило се 18 саобраћајних незгода у којима су четири особе задобиле теже, а четири лакше повреде.  

Возите полако и пажљиво, срећан пут!    

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here