Редовна сједница Скупштине општине у уторак, 21. фебруара

Одборници локалног парламента поново ће у клупе у уторак, 21. фебруара, за када је предсједник Скупштине Иван Отовић одгодио 12. редовну сједницу, најприје заказану за 8. фебруар. Почетак засиједања је у 9 сати.

На Дневном реду је девет тачака. Одборници ће између осталог разматрати Информацију о статусу “Вектра Бока” АД, Предлогу Одлуке о измјенама Одлуке о правима и услугама из социјалне и дјечје заштите , Предлогу Одлуке о обиму и врсти допуштених радова на спољним дјеловима стамбене зграде и Предлог Одлуке о утврђивању локације за постављање односно изградњу локалног објекта од општег интереса- трафостанице “Шпањола” .

Поред тога, одборници ће расправљати и о Одлуци о измјени и допуни Одлуке о доношењу Програма привремених објеката на територији Општине Херцег Нови за период од 2019. до 2024. године, затим о Плану и програм рада за 2023. годину доо “ Водовод и канализација” Херцег Нови, као и о Сагласности на Одлуку Одбора директора ДОО “ Чистоћа” о продаји путем лицитације неупотребљивих основних средстава. 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here