Отварање тунела „Врмац“ од девет сати

ФОТО: Túneles de Montenegro

Како би спријечили гужве које могу настати услијед дешавања са трајектном линијом Каменари – Лепетани, саобраћај кроз тунел Врмац ће бити отворен данас, 18. фебруара у девет сати.

-Општина Котор се захваљује извођачу радова, фирми “Универзал” и Банету Капетановићу на брзој и ефикасној реакцији” – саопштено је из Општине Котор.

Подсјетимо, због извођења радова на санацији канализационог колектора у тунелу Врмац, саобраћај је на магистралном путу М-1 дионица Котор – Кртољска раскрсница био обустављен  30. јануара.

„Поморски саобраћај“ обуставио је у поноћ трајектну линију Каменари -Лепетане, након што су примили отказ Уговора који су имали са Владом из 2019. године.

Из Морског добра су казали да неће бити прекида трајектне линије и да ће саобраћај између двије обале залива бити успостављен јутрос од седам сати. Предсједник УО ЈП Морско добро, Блажо Рађеновић казао је синоћ да ће саобраћај током викенда обављати једним трајектом, који им је уступила которска фирма ЈУ Брив, те да ће карте бити бесплатне.

Према најавама ускоро би требало да стигне трајект који ће превозити на линији Каменари Лепетани.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here