Од суботе у 7:00 сати Морско добро организује бесплатан превоз трајектом до даљњег

Предсједник одбора директора Морског добра Блажо Рађеновић казао је да трајектна линија Kаменари – Лепетане неће бити обустављена, и да ће саобраћати од сутра у седам сати.

-Сутра од 7:00 часова ЈП Морско Добро ће организовати превоз путника и возила бесплатно до даљњег. Унапријед се захваљујемо свим грађанкама и грађанима на разумјевању и стрпљењу будућих пар дана док овај посао на трајектној линији Kаменари – Лепетане не ставимо у пуном капацитету. Показало се право лице и колики су патриоте од ‘oдговорних људи’ и фирми које су од државних ресурса добијених без концесија преко деценије убирале више милона еура годишње у своје џепове, како се сад захваљују свим грађанима Херцег Новог, Тивта и Црне Горе, навео је Рађеновић на свом Фејсбук профилу.

Он је додао да је „закон исти за све“ и да више нема „привилегованих појединаца и фирми“, истичући да је Црна Гора на правом путу, те да је више нико неће уцјењивати.

2 COMMENTS

  1. Treba da se makne ponorski saobracaj i da se koncesija da za mnogo vece pare. Da se Novljanima, tivcanima i kotoranima daju beneficije.
    Ljudi sjutra je praznik mimoze…. Bice kolaps… Prosle godine su asfalt stavljali ove godine trajekt… Ubiste ovaj zamrli grad…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here