У Парку мимозе журка сваког дана, у суботу Балканска лавина и Нови фосили

Фото: Милош Самарџић

Празник мимозе биће отворен вечерас, а забава која најављује велику фешту траје већ неколико дана, у Парку мимозе.

Клизање, музички наступи и различите делиције сваке вечери привлаче све више посјетилаца у централни новски парк.

Синоћ је у Парку мимозе наступио Ансамбл Тоћ, који је домаћим и страним хитовима и сјајном енергијом загријао атмосферу и учинио да цијели парк заплеше.

На другом крају парка, бројни посјетиоци, а нарочито они најмлађи уживали су у клизању које је по први пут дио Празника мимозе. Они спретни, као и они који су дошли да први пут стану на клизаљке, испунили су клизалиште које заузима 200 квадратних метара.

Вечерас ће за музички угођај у Парку мимозе од 19 часова бити задужен ди џеј Неcуно.

Посебан програм припремљен је за сјутра, 18. фебруар када ће од 19 часова наступити бубњари Драгољуба Ђуричића у саставу Балканска лавина, а од 20.30 часова чувени хрватски поп састав Нови фосили.

Концерту ће претходити разноврстан програм већ од 15 часова: салса, зумба, плесачица са ватром, као и базар домаће хране и рукотворина који ће бити отворен у 10 часова.

Током 22 дана у парку ће наступити више од 30 бендова и ди џејева, како локалних, тако и регионалних звијезда. Уз Нове фосиле, Кубисмо и Нено Белан су само неки од извођача који ће увеличати фешту у Парку Мимозе.

У оквиру Парка Мимозе налази се девет кућица у којима можете да пробате локалне специјалитете, као и топле и хладне напитке, а посебни садржаји припремљени су за најмлађе.

Радно вријеме Парка Мимозе је сваког дана од 10 до 00 часова. Клизалиште је отворено сваког дана до 05. марта, од 10 до 23 часа. Клизаљке свих бројева се могу изнајмити на самом клизалишту, а након промотивног периода цијена ће износити 2€ за пола сата клизања.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here