Браћа Гардашевић супарници у ватерполо дербију

Фото: ПВК Јадран/фб-илустрација

У оквиру првенства Црне Горе у ватерполу сутра у трећем колу на Шкверу на програму је дерби између екипа Јадран и Приморац.

Након два одрађена  кола процјењивати шансе је врло смјело. У саставу Јадрану су млади играчи, али и искусни попут Руса Раџиона Зиузина који у овом дуелу екипи Петра Радановића доноси благу предност. И Примиорац има екипу за поштовање.  Поред тога што је у  Регионалној лиги у потпуности затаио капитен Марко Гопчевић, његови саиграчи неће доћи са бијелом заставом на Шквер.

Аљоша Мачић, голман Александар Краљ који можда ове сезоне најбољи у овом тиму, Новљанин Филип Гардашевић захтијевају опрезност, премда је Јадран благи фаворит.

Сутрашњи дерби доноси један занимљив братски дуел најбољег стријелца Приморца у овој сезони Филипа Гардашевића и капитена Јадрана Мартина Гардашевића, па ће и са те стране дерби на Шкверу ће бити занимљив.

Због почетка Празника мимозе који  је у центру пажње  Новљана  дерби је помјерио уобичајни термин за почетак сат раније. Било би лијепо да се испуни гледалиште на Шкверу како би Јадран у дербију имао играча више, али и да поздраве екипу вјечитог ривала. Очекујемо да ће побједити ватерполо, што је најважније.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here